- 相關(guān)推薦
英語(yǔ)等級考試pets二級特訓題
非淡泊無(wú)以明志,非寧靜無(wú)以致遠,以下是小編為大家搜索整理的2017英語(yǔ)等級考試pets二級特訓題,希望能給大家帶來(lái)幫助!更多精彩內容請及時(shí)關(guān)注我們應屆畢業(yè)生考試網(wǎng)!

閱讀下列短文,回答題目.
Driving cars, trucks and motorcycles is an important part of our lives. We do it every day to get to work, to school or to friends' houses.
Driving can be very convenient, but can also cause many problems. Waiting in line at a red light, a driver may get impatient and decide just to drive right through it. If another car is coming from the other direction, there might be a terrible accident. Cutting another car off can make its driver angry, so that driver cuts off someone else. Pretty soon everybody is angry, and impatient.Traffic accidents decline millions of lives every year worldwide. In Taiwan alone, over seven people are killed in accidents every day. The annual death rate from traffic accidents in Taiwan is twice that of Japan.
To allow traffic to move smoothly and safely, everybody must follow the rules. Before you drive, learn all the traffic laws. That way of driving is safe, convenient and even fun !
1.The underlined word "convenient" in the passage means_______
A.handy, easy to do
B.that can be changed
C. fond of drinking and merry-making
D.carriages or other trucks
參考答案:A
參考解析:
答案及解析
A【解析】詞語(yǔ)釋義題。題干的意思是“本段中convenient是什么意思”,A選項意釋為“方便,很容易做”;B選項意為“容易改變的”;C選項意為“喜歡飲酒作樂(lè )”;D選項意為“馬車(chē)或者其他貨車(chē)”。根據意思可知,正確答案為A。
2.The sentence "Traffic accidents decline millions of lives" means_______
A.Traffic accidents make some people become millionaires
B.Many people die from traffic accidents
C.Millions of people say they themselves have had traffic accidents
D.Millions of people re, main healthy after traffic accidents
參考答案:B
參考解析:B【解析】詞語(yǔ)釋義題。題干的意思是“原句‘Traffic accidents de—cline millions of lives’是什么意思”A選項意為“交通事故使一些人成為百萬(wàn)富翁”,8選項意為“許多人死于交通事故”,C選項意為“數以百萬(wàn)計的人說(shuō)他們遭受過(guò)交通事故”,D選項意為“數以百萬(wàn)計的人交通事故后仍然健康”。根據全文大意是講交通事故的危害,故選B。
3.Which of the following may be the best title for this passage?
A.Traffic Safety
B.Be Careful
C.How to Drive a Car
D.A Traffic Accident
參考答案:A
參考解析:A【解析】主旨大意題。題干的意思是“本篇文章的最佳題目是?”根據全文大意,應該選交通安全,其他均不符合文意。故選A。
參考譯文
開(kāi)小汽車(chē)、卡車(chē)以及摩托車(chē)是我們生活的一個(gè)重要部分。我們每天都要開(kāi)車(chē)去工作、上學(xué)或者拜訪(fǎng)朋友。
開(kāi)車(chē)的確很方便,但是開(kāi)車(chē)也容易引起很多問(wèn)題。等紅燈等得不耐煩了,司機可能會(huì )變得沒(méi)有耐性而直接闖紅燈。如果碰巧有另一輛車(chē)從對面駛來(lái),則可能會(huì )釀成交通事故。從其他司機面前橫穿過(guò)去會(huì )讓對方惱火導致對方也這樣做。結果所有人都很不耐煩地這樣做。
全世界每年死于車(chē)禍的人數以百萬(wàn)計。僅臺灣,每天死于車(chē)禍的人就不少于7人。臺灣年交通事故死亡率是日本的兩倍。要讓交通平安順暢運行.每個(gè)人都要遵守交通規則。開(kāi)車(chē)之前.要學(xué)會(huì )所有的交通規則。只有遵守交通規則的駕駛才是安全、方便甚至有趣的!
【英語(yǔ)等級考試pets二級特訓題】相關(guān)文章:
關(guān)于英語(yǔ)等級考試pets二級考試真題12-31
2017年英語(yǔ)等級考試pets-3特訓題附答案詳解06-04
英語(yǔ)等級考試pets二級聽(tīng)力真題答案03-26
全國英語(yǔ)等級考試pets二級改寫(xiě)訓練題06-26