一级日韩免费大片,亚洲一区二区三区高清,性欧美乱妇高清come,久久婷婷国产麻豆91天堂,亚洲av无码a片在线观看

聽(tīng)力

大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練

時(shí)間:2025-01-12 17:18:24 聽(tīng)力 我要投稿
  • 相關(guān)推薦

2017年大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練

  再長(cháng)的路,一步步也能走完,再短的路,不邁開(kāi)雙腳也無(wú)法到達。以下是小編為大家整理的2017年大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練,僅供參考,希望能夠幫助大家。

2017年大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練

  大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練1

  ◆19.A. To tour the most famous sights of interest inChina.

  B. To investigate the computer market in China.

  C. To negotiate a contract as well as furthercooperation.

  D. To promote intergovernmental relationship.

  ◆20.A. They have been cooperating for a couple of years.

  B. They are about to sign the first contract between them.

  C. They have been long-term business partners.

  D. They are starting to get acquainted with each other.

  ◆21.A. Cooperation and concession.

  B. Equality and mutual benefit.

  C. Exchanging daily necessities.

  D. Introducing advanced technology.

  ◆22.A. It's setting up joint ventures.

  B. It's branching out into politics.

  C. It computerizes management.

  D. It accepts delayed payment.

  聽(tīng)力原文:

  W: Sit down, please, Mr. Black. I hope you enjoyedyour journey.

  M: Of course, I did. It was a wonderful trip.

  W: And I suspect this morning we'd like to get downto business. How would you like to proceed with thenegotiations?

  M: I'm here at your disposal.

  W: Let's draw up an agenda for our discussion, shall we?

  M: Fine. One of the items for our agenda would be the supply of computers to China in thesecond half of this year. [19/[20]]As you know, our current contract is about to expire, andwe will need to discuss a new one.

  W: Certainly, we are ready to hear your proposals.

  M: Something else I'd like to discuss is the possibility of establishing a long-term agreementbetween my corporation and yours.

  W: Yes. So long as it's in the interest of both sides, let's talk about it. Is there anything elseyou'd like to achieve on this visit?

  M: Yes. [20]I'd like to build on the fact that we have had a very cooperative relationship in thepast few years. Your government now has a policy of opening up to the outside world. Myambition is to promote trade between our two corporations. It is said a new policy is beingput into practice in your foreign trade. Is that true?

  W: Yes, but we still stick to a consistent policy in our foreign trade. [21]We insist on theprinciple of equality and mutual benefit, as well as exchanging needed goods.

  M: Would you give us a brief account of the new practices you have adopted?

  W: [22]We have adopted, for example, payment by installments.

  M: We are very glad that you have such a friendly attitude.

  W: It'll benefit both of us.

  Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.

  19. What's the main purpose of the man's visit?

  大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練2

  正確答案:C

  解析:寒暄之后女士切入正題:?jiǎn)?wèn)男士想如何進(jìn)行磋商,男士回答時(shí)提及目前的合同即將到期,討論新的合同,綜合關(guān)鍵詞得出的答案是C。

  20. What can we learn about the relationship between the two speakers?

  正確答案:A

  解析:選項為他們之間的關(guān)系,根據前一題中提到過(guò)的男士所說(shuō)“目前的合同即將到期”及后文明示的“過(guò)去幾年合作很好”,得出答案為A。B錯在first,C錯在long-term(這是此行目的之一,不是現實(shí))

  21. What's the woman's principle in foreign trade based on?

  正確答案:B

  解析:答案是直接聽(tīng)到的原詞。C中的daily necessities是對原文needed goods的誤解。

  22. What new practice has been adopted by the woman's company?

  正確答案:D

  解析:選項為某公司的`做法。D中的accepts delayed payment是原文adopt payment by installments的同義表達。

  大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練3

  32.

  A. It is affecting our health seriously.

  B. It hinders our reading and writing.

  C. It is changing our bodies as well as our culture.

  D. It surprises people with unexpected messages.

  33.

  A. They must arrange the meeting place well in advance.

  B. They can postpone fixing the place till last minute.

  C. They needen't decide when and where to meet.

  D. They still have to work out detailed meeting plans.

  34.

  A. The texts are the revealing of the texters' characters.

  B. The texts are well written by the texters.

  C. The texts are unacceptable by others expect the texters.

  D. the texts are shocking to others and the texter himself.

  35.

  A. Talkers.

  B. The speakeasy.

  C. The spacemaker.

  D. Texters.

  六級聽(tīng)力短文原文:

  In the case of mobile phones, change is everything. [32]Recent research indicates that the mobile phoneis changing not only our culture, but our very bodiesas well.

  First, let's talk about culture. The difference betweenthe mobile phone and its parent, the fixed-line phoneis, you get whoever answers it. This has severalimplications. The most common one, however, and perhaps the thing that has changed ourculture forever, is the "meeting" influence. [33]People no longer need to make firm plans aboutwhen and where to meet. Twenty years ago, a Friday night would need to be arranged inadvance. [33]Now, however, a night out can be arranged on the run. Texting changes people aswell. In their paper "Insights into the Social and Psychological Effects of SMS Text Messaging",two British researchers distinguished between two types of mobile phone users: the "talkers"and the "texters"-those who prefer voice to text message and those who prefer text to voice. [34]They found that the mobile phone's individuality and privacy gave texters the ability toexpress a whole new outer personality. Texters were likely to report that their family would besurprised if they were to read their texts.

  Another scientist wrote of the changes that mobiles have brought to body language. There aretwo kinds that people use while speaking on the phone. There is the "speakeasy": the head isheld high, in a self-confident way, chatting away. [35]And there is the "spacemaker": thesepeople focus on themselves and keep out other people.

  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

  32. What does recent research indicate about the mobile phone?

  正確答案:C

  解析:細節題。短文開(kāi)頭提到,移動(dòng)電話(huà)不僅改變了我們的文化,而且也改變了我們的身體。由此可知,C為正確答案。

  33. What may people do when they plan to meet nowadays?

  正確答案:B

  解析:推斷題。文章提到,人們現在不再需要事先定好會(huì )面的時(shí)間和地點(diǎn)……晚上的活動(dòng)臨時(shí)安排也行。聽(tīng)到其中的任何一個(gè)句子都不難得出,B為正確答案。C是強干擾項,文中說(shuō)的“人們不再需要事先定好會(huì )面的確切時(shí)間和地點(diǎn)”并非表示“他們不需要決定會(huì )面的時(shí)間和地點(diǎn)”,而只是強調可以臨時(shí)決定,故C不正確。過(guò)于絕對化的選項一般不會(huì )是答案。A與D意義相近,可同時(shí)排除。

  34. What do we learn from the passage about the texts sent by texters?

  正確答案:A

  解析:推斷題。文中提到,移動(dòng)電話(huà)的個(gè)體性與隱私性使得發(fā)手機短信的人可以表達一種全新的外在個(gè)性,這樣的短信內容如果讓發(fā)短信者的`家人得知可能會(huì )令他們很震驚。A中的revealing對應文中的express,而characters則對應文中的personality,符合“同義替換”的解題原則。故A為正確答案。

  35. According to the passage, who is afraid of being heard while talking on the mobile?

  正確答案:C

  解析:推斷題。文中提到兩類(lèi)人:speakeasy與spacemaker,并說(shuō)后者在講電話(huà)時(shí)需要有自己的空間,不讓別人聽(tīng)到的那一類(lèi)人,故C正確。

【大學(xué)英語(yǔ)六級備考練習聽(tīng)力試題訓練】相關(guān)文章:

英語(yǔ)六級聽(tīng)力試題備考訓練201710-15

大學(xué)英語(yǔ)六級聽(tīng)力備考訓練10-06

2017年大學(xué)英語(yǔ)六級聽(tīng)力試題備考訓練06-20

大學(xué)英語(yǔ)六級聽(tīng)力備考日常訓練08-26

英語(yǔ)六級聽(tīng)力考試備考試題訓練06-10

2017年最新英語(yǔ)六級聽(tīng)力試題備考訓練10-09

大學(xué)英語(yǔ)六級聽(tīng)力備考特訓試題10-27

大學(xué)英語(yǔ)六級聽(tīng)力加分訓練試題11-15

大學(xué)英語(yǔ)六級聽(tīng)力官方試題訓練06-15

一级日韩免费大片,亚洲一区二区三区高清,性欧美乱妇高清come,久久婷婷国产麻豆91天堂,亚洲av无码a片在线观看